TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE STAŢIONARE

Descrierea dispozitivului

Skorpion 350 EBG este o maşină de tocat lemn cu tambur produsă pe baza construcţiei confirmate al mașinilor de tăiat lemn din seria Skorpion 350. Datorită capacității ridicate de prelucrare, aceasta se comportă bine la mărunţirea deșeurilor scurte de ex. de la producere a lemnului pentru şemineu, gura de alimentare a maşinii are dimensiunea de 375 mm lățime și 340 mm înălțime. Coşul montat pe masa de încărcare cu capacitate de 1m³ este destinat pentru încărcarea mecanică a deșeurilor.

La maşina de tocat lemn este montat sistemul de tragere a lemnului care constă dintr-o rolă dinţată cu diametru de 380 mm care trage şi apăsă lemnul încorporat în culisă și o masă de încărcare cu un sistem de două şenile dințate cu lungime de 960 mm şi 830 mm. Suprafaţa lungă şi lată a transportoarelor pe şenile asigură ușurință, eficacitatea și eficiența de încărcare a lemnului. Spațiul liber dintre transportoarele pe şenile serveşte pentru separarea impurităților, cum ar fi pietre mici, pământ, nisip, etc. prin aceasta se extinde durata de viață a cuţitelor. Rola şi şenila sunt acţionate de un sistem de motoare hidraulice montate pe maşina de tocat lemn.

Maşina de tocat lemn standard are o reglare lină a vitezei de alimentare cu lemnul pentru mărunţire de la 5 până la 28 mm. Datorită acestei soluții pot fi produse așchii de dimensiuni mici care supuse prelucrării ulterioare pe mori cu ciocănele pot fi folosite pentru producerea brichetelor sau peleţilor iar așchiile de lemn groase fiind un material ideal pentru încălzire sau pentru vânzare în scopuri industriale.

Sistemul sectorial de 2 cuţite de tăiere montate pe tambur (o rotație a tamburului pentru o tăiere completă) garantează o înaltă performanţă a maşinii de tocat lemn în raport de încărcarea sistemului de acţionare. Cuțitele sunt executate din oțel de scule rezistent la tocire, ceea ce le asigură o durată lungă de exploatare.

La tocător de lemn este folosită o sită cu orificii de 50x50 mm, ceea ce asigură realizarea unor aşchii regulate. Aşchiile de lemn de sub sită, cu două transportoare cu melc sunt transportate spre ventilatorul de evacuare, cu ajutorul căruia sunt evacuate prin tubul de evacuare. Tubul de evacuare este montat pe dispozitivul de rotire cu melc, cu ajutorul căruia foarte ușor poate fi direcționată evacuarea aşchiilor de lemn cu unghi de 360°.

Sistemul de antrenare a mașinii de tocat lemn este un motor electric cu turaţie redusă.. Acest motor, spre deosebire de cele cu turaţie mare se caracterizează prin funcţionare mai stabilă și cu momentul de rotaţiei mai mare. La aceeași putere a motorului se atinge un transfer mai mare de energie precum şi prin mărirea diametrului roţii de curea pe motorul principal - se prelungește durata de viaţă a curelelor trapezoidale. Unitatea de antrenare a dispozitivului o constituie un motor electric cu o putere de 55 kW.

Siguranța operatorului tocătorului de lemn, este asigurată printr-un întrerupător de siguranță cu cablu, care prin tragerea cablului în orice direcție determină oprirea sistemului hidraulic de alimentare. Deblocarea sistemului are loc prin apăsarea butonului „Reset“, apoi pentru a reveni la ciclul de funcţionare a maşinii (tragere a materialului) se apăsă butonul „Înainte". Oprirea sistemului de alimentare, are loc prin apăsarea butonului „OPRIRE DE URGENȚĂ".

Echipamentul standard este un sistem electronic de control al funcționării care previne în mod automat supraîncărcarea sistemului de acționare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare.

Materialul tocat obţinut din deşeuri de lemn pot fi folosit ca material energetic pentru ardere, ca materie primă pentru producţia plăcilor de mobilier sau pentru o prelucrare ulterioară la mori cu ciocanele.

 

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 350 EBG

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 4340 x 1820 x 3265
Greutate [kg] 3200
Diametrul crengii [mm] 250
Numărul de cuţite [buc.] 2 cuţite de tăiere + 1 de sprijin
Viteza de alimentare [m/min] până la 21
Randament de tocare [m3/h] până la 16
Lăţimea materialului tocat [mm] până la 28 mm depinde de material
Mod de alimentare masa de încărcare împreună cu şenilă dinţată de încărcare
Diametrul tamburului [mm] 520
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 375 x 340
Lungimea şenilei [mm] 960 + 830
Sită [mm] 50 x 50
Puterea motorului principal [kW] 55

 

Echipament standard:

  • Dulap de comandă.
  • Sistem hidraulic propriu.
  • Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.
  • Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore