TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TRANSPORTOARE

Descrierea dispozitivului

Firma noastră oferă soluţii complexe în domeniul sistemelor cu bandă şi cu vibraţii de încărcare şi transportul materialului obţinut prin tocare.

Personalul profesionist a pregăti pentru Dvs. proiectul unui ansamblu de instalaţii pentru tocat lemn cu sisteme de transport în funcţie de deşeuri şi materialul tocat precum şi condiţiile de spaţiu.

Transportorul cu vibraţii este un transportor ideal pentru transportarea deşeurilor scurte de diferite forme geometrice, cum ar fi cuburi sau marginile scurte de cherestea tivită. Transportorul se compune dintr-un jgheab conectat cu elemente elastice de rama portantă şi cu sistem de  acţionare. Transportorul cu vibraţii este acţionat de un motor electric, prin sistem excentric, care se caracterizează prin consum redus de energie, ca rezultat al rezonanţei a sistemului de lucru a transportorului. Dependent de condiţiile locale, transportorul este amplasat pe o  fundaţie, pe care se sprijină rama portantă. Avantajul transportorului  cu vibraţii este aşezarea uniformă a materialului în jgheab prin care alimentarea cu material este fluentă şi are o influenţă în ceea ce priveşte durata mai lungă de funcţionare a  maşinii datorită încărcări egale a sistemului de tăiere. Aşezarea uniformă a materialului ca şi fluenţa alimentării asigură maximă eficienţă a maşini de tocat.

Pentru cazul în care poate există elemente metalice în materialul pentru tocat transportorul de alimentare este echipat cu un detector de metale.

Datele technice

 

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore