TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TRANSPORTOARE

Descrierea dispozitivului

Firma noastră oferă soluţii complexe în domeniul sistemelor cu bandă şi cu vibraţii de încărcare şi transportul materialului obţinut prin tocare.

Personalul profesionist a pregăti pentru Dvs. proiectul unui ansamblu de instalaţii pentru tocat lemn cu sisteme de transport în funcţie de deşeuri şi materialul tocat precum şi condiţiile de spaţiu.

Diversitatea tipurilor de benzi şi executarea transportoarelor permit transportul materialului într-un unghi până la 17°. Aplicarea bordurilor laterale profilate nu permite vărsarea materialului obţinut prin tocare. Maşinile staţionare de tocat lemn standard sunt echipate cu bandă transportoare de alimentare de 3 sau 5 metri lungime care la cererea clientului poate se aibă orice lungime.

 

Datele technice

Parametrii de benzi transportoare până în prezent produse de noi sunt după cum urmează:

  • lăţimea benzii 220-650mm
  • lungimea de la 3 metri până la 25 m.l.

Pentru cazul în care poate există elemente metalice în materialul pentru tocat transportorul de alimentare este echipat cu un detector de metale.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore