TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TRANSPORTOARE

Descrierea dispozitivului

Firma noastră oferă soluţii complexe în domeniul sistemelor cu bandă şi cu vibraţii de încărcare şi transportul materialului obţinut prin tocare.

Personalul profesionist a pregăti pentru Dvs. proiectul unui ansamblu de instalaţii pentru tocat lemn cu sisteme de transport în funcţie de deşeuri şi materialul tocat precum şi condiţiile de spaţiu.

 

Datele technice

Transportoarele rotative cu lungime maximă până 8 m servesc la transportarea materialului tocat într-un unghi înclinat de până la 40˚. Alimentatorul are o gura de alimentare conică din care materialul tocat este transmis la înălţime fixă. Aplicarea bandei transportoare cu antrenori transversali cu lăţime de 500 mm, permite încărcarea materialului tocat pe o remorca cu înălţimea bordurilor de 4 m. (înălţimea de evacuare până la 4,5 m). Banda de prag are o viteză de aproximativ 50 m/mim. Aplicarea bordurilor profilate nu permite căderea  materialului tocat.

Alimentatorul are o construcţie acţionată cu moto-reductor care permite la rotirea alimentatorului de până la 180° de la punctul de alimentare cu scopul de umplere uniformă pe conteiner (sau conteinere) cu  materialul tocat.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore