TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE CU TRACTOR - CU TAMBUR

Descrierea dispozitivului

SKORPION 280 RB este ce mai mică dintre maşinile de tocat lemn cu tambur, oferită pentru firme şi persoane fizice care doresc să obţină material tocat cu o fracţie omogenă. Datorită caracteristicilor sale clienţii principali sunt proprietari de livezi şi cultivatorii de salcie energetică. Maşina de tocat este folosită pentru tocarea crengilor şi trunchiurilor de copaci cu diametru de 18 cm. Această maşină este una dintre tocătoarele de lemn cu tambur acţionate de PTO a tractorului cu puterea minimă de 60 CP (540 rot./min) necesară pentru a acţiona tocătorul.

Ca sistem de tăiere în construcţia  maşinii de tocat a fost utilizat un sistem de trei cuţite de tăiere aşezate sectorial pe tambur şi un cuţit de sprijin, această soluţie oferă o înaltă performanţă a maşinii de tocat lemn cu putere relativ scăzută al tractorului. Utilizarea cuţitelor specializate de tăiere permite ascuţirea lor pe durata de utilizare din lungimea nominală chiar cu 20 mm, ceea ce prelungeşte durata de viata a cestora. Toate cuţitele sunt realizate din oţel special conceput pentru unelte, şi supus unui tratament termic profesional.

Asigurarea aşchiilor uniforme este posibilă de realizat prin utilizarea sitei montate sub  tamburul de tăiere. Aşchiile de lemn de sub sită, cu transportor cu melc sunt transportate spre ventilator de evacuare,  cu ajutorul căruia sunt evacuate afară prin tubul de evacuare. La maşina de tocat lemn este montat tubul de evacuare rotit manual prin intermediu unui dispozitiv de rotire melcat cu unghi de 360° în raport cu baza maşinii de tocat lemn.

Maşina de tocat lemn Skorpion 280 RB este echipată de un alimentator hidraulic pentru crengi, alcătuit din două role acţionate de sisteme separate a motoarelor hidraulice cu reductor. Avantajul maşinii de tocat lemn este, de asemenea, alimentarea antrenării rolelor provenită din pompă hidraulică proprie. Tractorul serveşte doar ca o unitate de acţionare cu PTO pentru maşina de tocat lemn.

Echipamentul standard al maşinii de tocat lemn constituie unul dintre cele mai moderne sisteme electronice No-stress disponibile pe piaţa europeană, care elimină eventuale griji ale utilizatorului de supraîncărcare a sistemului de acţionare prin oprirea automată temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit direct la arderea în cazane, pentru producerea compostului, în scopuri decorative, precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete şi peleţi.
 

Datele technice

MODEL

SKORPION 280 RB

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 1775 x 1980 (2700)* x 2250 (3050)*
Greutate [kg] 1100
Diametrul crengii [mm] 180
Numărul de cuţite 3 cuţite de tăiere +1 de sprijin
Viteza de alimentare [m/min] până la 22
Randament de tocare [m3/h] până la 10
Lăţimea materialului tocat [mm] până la 25 mm depinde de material
Mod de alimentare două role dinţate cu acţionare hidraulică
Diametrul tamburului [mm] 420
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 265 x 190
Sită [mm] 30x30 sau 50x50
Tipul de transmisie de la priză de forţă al tractorului
Puterea minimă a tractorului [CP] 60
()* - Dimensiunea după extindere

 

Echipament standard:

  • Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.
  • Priză de putere
  • Sistem hidraulic propriu.
  • Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore