TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE CU TRACTOR – CU DISC

Descrierea dispozitivului

Maşina de tocat lemn Skorpion 250 R este destinată tocării crengilor şi trunchiurilor de copaci cu diametrul de până la 250 mm.

Skorpion 250 R este o maşină de tocat cu disc, cu sistemul pneumatic de evacuare pe disc. Materialul tocat este evacuat prin-un tub rotativ la 360° faţă de şasiu. Maşina de tocat lemn cu sistemul de suspensie în trei puncte este destinată lucrului cu un tractor de 80 CP. Sistemul de tăiere constituie un disc pe care sunt montate 2 sau 3 cuţite de tăiere (ascuţite pe ambele părţi). Acţionarea este transmisă printr-un arbore de transmisie din arborele de priză de forţă al tractorului (540 rot/min).

Maşina de tocat lemn este echipată cu un sistem hidraulic de acţionare a rolelor pentru alimentarea cu material, antrenat cu o pompă hidraulică proprie.

Echipamentul standard al Skorpion-ului 250 R are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit direct la arderea în cazane, pentru producerea compostului, în scopuri decorative, precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete şi peleţi.

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 250 R

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 2500 x 2030 x 2560
Greutate [kg] 960
Diametrul crengii [mm] 250
Numărul de cuţite 2 sau 3 cuţite de tăiere + 2 de susţinere
Viteza de alimentare [m/min] până la 42
Randament de tocare [m3/h] până la 18
Lăţimea materialului tocat [mm] de la 9 până la 14
Mod de alimentare alimentator hidraulic
Diametrul discului [mm] 800
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm]  420 x 255
Tipul de transmisie de la priză de forţă al tractorului
Puterea minimă a tractorului [CP] 80

 

Echipament standard

  • reglarea înălţimii de evacuare a materialului tocat
  • tub rotitor la 360º
  • arbore prizei de forţă
  • sistemul hidraulic propriu  
  •   sistemul electronic de suprasarcină „No-stress”

Echipament opţional

  • jgheab de evacuare mai înalt.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore