TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE MOBILE – CU DISC

Descrierea dispozitivului

Maşina de tocat lemn Skorpion 120 S este destinată pentru tocarea crengilor şi trunchiurilor de copaci cu diametru de până la 120 mm.

Skorpion 120 S este o maşină de tocat lemn cu disc, cu sistem pneumatic de evacuare pe disc. Materialul tocat este evacuat prin-un tub rotativ la 360˚ faţă de şasiu. Sistemul de tăiere constituie un disc pe care sunt montate 2 cuţite de tăiere (cuţite sunt ascuţite pe ambele părţi). Sistemul de acţionare este asigurat de un motor pe benzină, răcit cu aer, cu puterea de 25 CP. Echiparea maşinii cu un rezervor de combustibil de 40 litri, permite câteva ore de lucru în teren. Maşina de tocat lemn este echipată cu un sistem hidraulic de acţionare a rolelor pentru alimentarea cu material, acţionat cu o pompă hidraulică proprie.

Datorită cerinţelor utilizatorilor, maşina de tocat lemn a primit omologare europeană, care permite înmatricularea şi accesul maşinii în traficul rutier. Construcţia maşinii de tocat lemn este fixată pe o osie cu un singur ax, echipat cu frână inerţială şi de staţionare precum şi cârlig de tractare pentru bolţ sferic sau mâner ochi de prindere. Maşina de tocat lemn sub forma unei remorci speciale permite o mutare rapidă din loc în loc.

Maşina de tocat lemn este echipată cu LED-uri moderne pentru iluminat de drum.

Echipamentul standard al Skorpion-ului 120 S are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit pentru ardere directă în cazane, pentru producerea compostului, în scopuri decorative, precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete si peleţi.

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 120 S

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 3680 x 1760 x 2250
Greutate [kg] 860
Diametrul crengii [mm] 120
Numărul de cuţite 2 cuţite de tăiere + 2 de susţinere
Viteza de alimentare [m/min] până la 33
Randament de tocare [m3/h] până la 8
Lăţimea materialului tocat [mm] de la 9 până la 11
Mod de alimentare alimentator hidraulic
Diametrul discului [mm] 550
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 285 x 165
DATELE TECHNICE A MOTORULUI
Tipul motorului KOHLER CH742
Capacitate cilindrică [cm3] 747
Puterea motorului [CP] 25
Tipul de răcire aer
Tipul de combustibil benzină
Capacitatea rezervorului de combustibil [l] 40
Consumul maxim de combustibil [l/h] 7,5
Pornirea electrică

 

Echipament standard

  • Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.
  • Iluminatul de drum modern cu LED-uri.
  • Roată de rezervă.
  • Sistem hidraulic propriu.
  • Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

 

Echipament opţional

  • Burlan de evacuare mai înalt.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore