TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE MOBILE - CU TAMBUR

Descrierea dispozitivului

Maşina de tocat lemn Skorpion 350 SDB este o maşina mobilă de tocat lemn cu tambur mai avansată tehnologic, oferită pentru companiile de utilităţi şi drumuri, precum şi companiilor din branşa forestieră. Datorită potenţialului cu randament sporit (diametrul maxim a crengilor tocate este 25 mm) este eficace la mărunţirea trunchiurilor de copaci precum şi a crengilor răsfirate, spaţiul gurii de încărcare a maşinii de tocat lemn are dimensiunile 375 mm lăţime şi 340 mm înălţime.

La maşina de tocat lemn s-a aplicat un sistem de tragere a lemnului alcătuit dintr-o rolă dinţată de tragere şi presare a lemnului cu diametru de 380 mm încorporată în culisă şi o masă de încărcare pe şenilă dinţată cu lungime de 750 mm, care este precedată de o clapetă de încărcare pliată manual. Această soluţie permite încărcare mai uşoară a lemnului, cea ce facilitează munca operatorului şi creşte eficienţa.

Sistemul sectorial de 2 cuţite de tăiere aşezate pe tambur (la o rotaţie a tamburului o tăiere completă) oferă o înaltă performanţă a maşinii de tocat lemn faţă de încărcarea sistemului de acţionare Sita cu orificii de 30x30 sau 50x50 mm care înveleşte tambur garantează producerea materialului tocat uniform în standardul G30 şi G50.

Materialul tocat de sub sită, cu transportor cu melc este transportate spre ventilatorul de evacuare de unde este evacuate afară prin burlanul de evacuare. Burlan de evacuare este montat pe dispozitiv de rotire cu ajutorul căruia  puteţi direcţiona cu uşurinţă evacuarea materialului tocat cu unghi de 360°.

Sistemul de acţionare este un motor diesel cu patru cilindri, răcit cu lichid produs de firma Kohler sau Hatz, cu o putere de 74,8 CP şi cu carcasă montată. În scopul de a menţine câteva ore în funcţionare continuă, pe maşina de tocat lemn, este instalat un rezervor de combustibil de 60l.

Siguranţa operatorului tocătorului, este asigurată printr-un întrerupător de siguranţă cu cablu, care prin tragerea cablului în orice direcţie determină oprirea sistemului hidraulic de alimentare. Deblocarea sistemului are loc prin apăsarea butonului „Reset“, apoi pentru a reveni la ciclul de flucru (trăgere a materialului) prin apăsarea butonului „Forward“ („Înainte"). Oprirea sistemului de alimentare, are loc prin apăsarea butonului „STOP DE URGENŢĂ“.

Datorită cerinţelor utilizatorilor, maşina de tocat lemn a primit omologare europeană, care permite înmatricularea şi accesul maşinii în traficul rutier. Construcţia maşinii de tocat lemn este fixată pe o osie cu un singur ax, echipat cu frână inerţială şi de staţionare precum şi cârlig de tractare pentru bolţ sferic sau mâner ochi de prindere. Maşina de tocat lemn sub forma unei remorci speciale permite o mutare rapidă din loc în loc.

Maşina de tocat lemn este echipată cu LED-uri moderne pentru iluminat de drum.

Echipamentul standard al Scorpion-ului 350 SDB are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa  În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul tocat obţinut din deşeuri de lemn pot fi folosit ca material energetic pentru ardere, ca materie primă pentru producţia plăcilor de mobilier sau pentru o prelucrare ulterioară la mori cu ciocanele. Achiziţionare maşinii de tocat lemn Skorpion 350 SDB este o soluţie optimă pentru companii şi întreprinderi în curs de dezvoltare de afaceri în direcţia modernă şi ecologică.

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 350 SDB

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)*
Greutate [kg] 2470
Diametrul crengii [mm] trunchi până la 250
Numărul de cuţite [buc.] 2 cuţite de tăiere + 1 de sprijin
Viteza de alimentare [m/min] până la 21
Randament de tocare [m3/h] până la 16
Lăţimea materialului tocat [mm] până la 28 mm depinde de material
Mod de alimentare masa de încărcare împreună cu şenilă dinţată de încărcare
Diametrul tamburului [mm] 520
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 375 x 340
Lungimea şenilei [mm] 750
Sită [mm] 30x30 sau 50x50
DATELE TECHNICE A MOTORULUI
Tipul motorului KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Capacitate cilindrică [cm3] 2482
1952
Puterea motorului [CP] 74,8
Tipul de răcire lichid
Tipul de combustibil diesel
Capacitatea rezervorului de combustibil [l] 60
Pornirea electrică
()* - Dimensiunea după extindere

 

Echipament standard:

  • Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.
  • Iluminatul de drum modern cu LED-uri.
  • Roată de rezervă
  • Sistem hidraulic propriu.
  • Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore