TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE MOBILE - CU TAMBUR

Descrierea dispozitivului

SKORPION 280 SDBG este o alegere perfectă pentru firme şi persoane, care doresc să obţină materialul tocat cu o fracţie omogenă. Maşina de tocat lemn are o capacitate de prelucrare mare, fiind cu gabarite mici, cea ce permite utilizarea confortabilă a maşinii. Productivitate ridicată a maşinii este realizată prin utilizarea unui sistem de tăiere cu tambur şi Diesel motorul

- Lombardini KDW 1003 cu putere de 24,5 CP (3-cilindri, răcit cu lichid)
- Lombardini KDW 1404 cu putere de 25 CP (4-cilindri, răcit cu lichid)

sau motor pe benzină, răcit cu aer

- 38 [CP] KOHLER Command PRO EFI ECH980
- 37 [CP] BRIGGS&STRATTON Vanguard EFI 37
- 32,6 [CP] LONCIN LC2V90FD

În scopul de a menţine câteva ore în funcţionare continuă, pe maşina de tocat lemn, este instalat un rezervorul de combustibil de 40l.

Spaţiu în gura de încărcare a lemnului, cu dimensiunile 265 mm lăţime şi 190 mm înălţime permite mărunţirea  crengilor împreună cu lăstari (cu frunze şi ace la conifere), precum şi a lemnului rotund cu diametru până la 18 cm. Ca sistem de tăiere în construcţia  maşinii de tocat a fost utilizat un sistem de trei cuţite de tăiere aşezate sectorial pe tambur şi un cuţit de sprijin. Toate cuţitele sunt realizate din oţel special conceput pentru unelte, şi supus unui tratament termic profesional.

La maşina de tocat lemn s-a aplicat un sistem de tragere a lemnului alcătuit dintr-o rolă dinţată de tragere şi presare a lemnului cu diametru de 280 mm încorporată în culisă şi o masă de încărcare pe şenilă dinţată cu lungime de 680 mm, care este precedată de o clapetă de încărcare pliată manual. Această soluţie permite încărcare mai uşoară a lemnului, cea ce facilitează munca operatorului şi creşte eficienţa. Rola şi şenila sunt acţionate de un sistem de motoare hidraulice împreună cu reductorul pompei hidraulice montate pe maşina de tocat lemn.

Asigurarea aşchiilor uniforme este posibilă de realizat prin utilizarea sitei montate sub  tamburul de tăiere. Aşchiile de lemn de sub sită, cu transportor cu melc sunt transportate spre ventilator de evacuare,  cu ajutorul căruia sunt evacuate afară prin tubul de evacuare. La maşina de tocat lemn este montat tubul de evacuare rotit manual prin intermediu unui dispozitiv de rotire melcat cu unghi de 360° în raport cu baza maşinii de tocat lemn.

Datorită cerinţelor utilizatorilor, maşina de tocat lemn a primit omologare europeană, care permite înmatricularea şi accesul maşinii în traficul rutier. Construcţia maşinii de tocat lemn este fixată pe o osie cu un singur ax, echipat cu frână inerţială şi de staţionare precum şi cârlig de tractare pentru bolţ sferic sau mâner ochi de prindere. Maşina de tocat lemn sub forma unei remorci speciale permite o mutare rapidă din loc în loc.

Echipamentul standard al Skorpion-ului 280 SDBG are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Maşina de tocat lemn este echipată cu LED-uri moderne pentru iluminat de drum.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit direct la arderea în cazane, pentru producerea compostului, în scopuri decorative, precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete şi peleţi.

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 280 SDBG

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 3750 (4460)* x 1810 x 2400 (3100)*
Greutate [kg] 1540 - 1620**
Diametrul crengii [mm] 180
Numărul de cuţite 3 cuţite de tăiere + 1 de sprijin
Viteza de alimentare [m/min] până la 22
Randament de tocare [m3/h] până la 10
Lăţimea materialului tocat [mm] până la 25 mm depinde de material
Mod de alimentare masa de încărcare împreună cu şenilă dinţată de încărcare
Diametrul tamburului [mm] 420
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 265 x 190
Sită [mm] 30x30 sau 50x50
DATELE TECHNICE A MOTORULUI (Diesel)
Tipul motorului KOHLER-Lombardini KDW 1003
KOHLER-Lombardini KDW 1404
Capacitate cilindrică [cm3] 1028
1372
Puterea motorului [CP] 24,5
25
Tipul de răcire lichid
Tipul de combustibil diesel
Capacitatea rezervorului de combustibil [l] 40
Pornirea electrică
DATELE TECHNICE A MOTORULUI (Benzină)
Tipul motorului BRIGGS & STRATTON Vanguard EFI 37
LONCIN LC2V90FD
KOHLER Command PRO EFI ECH980
Capacitate cilindrică [cm3] 993
999
999
Puterea motorului [CP] 37
32,6
38
Tipul de răcire aer
Tipul de combustibil benzină
Capacitatea rezervorului de combustibil [l] 40
Pornirea electrică
* – dimensiune în timpul de lucru.
** – greutatea depinde de echipamentul maşinii de tocat lemn.

 

Echipament standard:

  • Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.
  • Iluminatul de drum modern cu LED-uri.
  • Roată de rezervă.
  • Sistem hidraulic propriu.
  • Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

 

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore