TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TRANSPORTOARE

Descrierea dispozitivului

Firma noastră oferă soluţii complexe în domeniul sistemelor cu bandă şi cu vibraţii de încărcare şi transportul materialului obţinut prin tocare.

Personalul profesionist a pregăti pentru Dvs. proiectul unui ansamblu de instalaţii pentru tocat lemn cu sisteme de transport în funcţie de deşeuri şi materialul tocat precum şi condiţiile de spaţiu.

Masa de alimentare cu lanţuri funcţionează în paralel cu transportorul cu vibraţii şi cu transportorul cu bandă, permiţând astfel la comasarea unei cantităţi mai mari a materialului de tocat. Materialul de la masă de alimentare cu lanţ este dozat prin mişcări la alimentator cu vibraţii sau cu bandă. Sincronizarea de funcţionare a masei de alimentare cu lanţ şi alimentatorului cu vibraţii sau transportorul cu bandă asigură alimentarea permanentă cu materialul a maşini de tocat.

Datele technice

In oferta noastră avem mese de alimentare cu lanţuri cu dimensiuni de 3x3 metri şi 3x5 metri, antrenate cu motorului de 5,5 kW.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore