TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE STAŢIONARE

Descrierea dispozitivului

Tocător Skorpion 650 EB este un tocător staţionar cu tambur destinat pentru deşeuri plate de cherestea, lemn rotund, diferite tipuri a deşeurilor de mobilier şi  cherestea, cu lăţimea de 650 mm.
 
Sistemul de comanda-control al tocătorului include un dulap de comandă  care realizează funcţia de pornire,  controlul la supraîncărcare,  şi oprirea unităţii de antrenare.
 
Sistemul de tăiere al dispozitivului include tambur cu 2, 3 sau opţional 4 cuţite de tăiere  şi un cuţit de sprijin. Construcţia fixării cuţitului de sprijin (extensibilă din corpul tocătorul) permite rotirea foarte rapidă sau înlocuirea acestuia (cuţitul este ascuţit pe patru muchii de tăiere). Cuţitele  sunt executate din oţel de scule rezistent la tocire, ceea ce le asigură o durată lungă. Numărul de cuţite pe tambur şi diametrul orificiilor în sită utilizată permit obţinerea aşchiilor la dimensiunile dorite. Materialul  este transportat la gura de alimentare  a tocătorului cu şapte role dinţate de alimentare, antrenate de două motoreductoare.
 
Tocătorul este echipat cu un motor electric principal de viteză redusă. Acest motorul spre deosebire de motoarele de  mare viteză, se caracterizează printr-o funcţionare stabilă şi moment de rotire mai mare. La aceeaşi putere a motorului se atinge un transfer mai mare de energie şi prin creşterea diametrului roţii de curea pe motor principal - prelungeşte durata curelelor trapezoidale. Unitatea de antrenare a dispozitivului constituie un motor electric cu o putere de 90, 110 sau 132 kW.
 
Maşina de tocat lemn standard este echipată cu un sistem electronic de control al funcţionării, care în mod automat previne supraîncărcarea sistemului de tăiere prin oprirea temporară a sistemului de alimentare.
 
Skorpion 650 EB poate conlucra cu sistemele de transport şi  încărcare cu bandă-vibratoare. Setul  de bază al dispozitivului se compune din dulap de comanda-control şi opţional cu transportor de încărcare şi un transportor  de preluare.
 
Experienţa noastră în proiectarea maşinilor pentru sectorul de prelucrare a lemnului este punerea în aplicare a proiectelor adaptate la nevoile individuale ale clienţilor.
 
Material obţinut pot fi folosit pentru ardere directă în sobe sau ca materie primă pentru producţia de hârtie, panouri de mobilă, iar după mărunţirea suplimentară  într-o moară cu ciocane pentru producţia de brichete şi peleţi.
 

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 650 EB

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 3000 x 1620 x 1400 (+600)*
Greutate [kg] 5400**
Numărul de cuţite 2 cuţite de tăiere+1 de susţinere
3 cuţite de tăiere+1 de susţinere
4 cuţite de tăiere+1 de susţinere
Viteza de alimentare [m/min] până la 31,5
Randament de tocare [m3/h] până la 50
Lăţimea materialului tocat [mm] de la 20 până la 40
de la 15 până la 25
de la 10 până la 20
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 650 x 250
Diametrul tamburului de tăiere [mm] 600
Turaţia tamburului de tăiere 400 (2 cuţite)
500 (3,4 cuţite)
Mod de alimentare transportor cu bandă sau vibraţii
Puterea motorului principal [kW] 90, 110 sau 132
Puterea motoarelor de alimentare (încărcare) [kW] 2 buc. x 4,0
Puterea motorului transportorului de preluare [kW] 2,2
()* - Construcţie ridicată
()** - Greutatea depinde de echipamentul maşinii de tocat lemn

Echipament standard

  • dulap de comandă
  • sistemul electronic de suprasarcină

Echipament opţional

  • dispozitiv de încărcare
  • dispozitiv de evacuare
  • reglarea vitezei de alimentare

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore