TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TRANSPORTOARE

Descrierea dispozitivului

Firma noastră oferă soluţii complexe în domeniul sistemelor cu bandă şi cu vibraţii de încărcare şi transportul materialului obţinut prin tocare.

Personalul profesionist a pregăti pentru Dvs. proiectul unui ansamblu de instalaţii pentru tocat lemn cu sisteme de transport în funcţie de deşeuri şi materialul tocat precum şi condiţiile de spaţiu.

Masa vibrantă funcţionează în paralel cu transportorul cu vibraţii şi cu transportorul cu bandă, permiţând astfel la comasarea unei cantităţi mai mari a materialului de tocat, încărcat de exemplu cu un încărcător frontal sau motostivuitor. Masa vibrantă este compusă dintr-o cutie metalică, conectată cu elemente elastice de rama portantă şi sistemul de acţionare. Masă vibrantă este acţionată de un motor electric, prin sistem excentric, care se caracterizează prin consum redus de energie, ca rezultat al rezonanţei a sistemului de lucru a transportorului. Depinde de condiţiile locale, transportorul este amplasat pe o fundaţie, pe care se sprijină rama portantă. Materialul de la masa vibrantă prin zdruncinare este dozat la alimentator cu vibraţii sau transportorul cu bandă. Sincronizarea de funcţionare a masei vibrante şi alimentatorului cu vibraţii sau transportorul cu bandă asigură alimentarea permanentă a maşini de tocat cu material.

 

Datele technice

In oferta noastră avem mese vibrante de alimentare cu dimensiuni de 2x3, 3x3, 4x3 şi 5x3  metri, antrenate cu  motorului de la5,5 kW până la 11 kW.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore