TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: MORI CU CIOCANE

Descrierea dispozitivului

Moară cu ciocane Skorpion 800 este o maşină destinată pentru  mărunţirea materialului obţinut prin tocarea deşeurilor de lemn, paie, fân, hârtie, cereale, obţinând particule fine.

Gura de alimentare cu dimensiuni de 500mm lăţime şi 200 mm înălţime permite alimentarea pe verticală cu material. Sistemul de comandă a maşinii îl constituie un dulap de comandă, care realizează funcţie de conectare, de control lucrului, controlul de suprasarcină şi deconectarea acţionării. Sistemul de tocare constă dintr-un tambur care este echipat cu 90 cuţite-ciocane. Uniformitatea şi dimensiunile materialului obţinut prin mărunţirea este determinată de diametrul orificiilor sitei care este montată la maşină. Sistemul de acţionare este asigurat de un motor electric, cu puterea de 75 sau 90 kW. Moara cu ciocane Skorpion 800 este echipată cu un sistem electronic care opreşte în mod automat suprasarcina sistemului de acţionare, prin oprirea temporară a sistemului de alimentare.

Moara cu ciocane Skorpion 800 poate funcţiona în paralel cu sistemele de transport  cu bandă şi melcate transportoare şi alimentator melcat. Echipamentul de bază este moara, bandă transportoare de alimentare precum şi opţional ventilator aspirare-refulare cu ajutorul căruia este preluat materialul produs. Materialul obţinut este folosit ca materie primă pentru producţia de brichete si peleţi sau pentru arderea directă în cazane de particule.

 

Datele technice

MODEL

Moară cu ciocane Skorpion 800

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 1270 (5700)* x 2000 x 2150
Greutate [kg] 1990 (2450)*
Numărul de ciocane 90 + 12 de susţinere
Randament de tocare [m3/h] depinde de material
Lăţimea materialului tocat [mm] până la 12 - reglare cu sită
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 500 x 200
Diametrul tamburului de tăiere [mm] 685 - de lucru 835
Turaţia tamburului de tăiere 1480
Mod de alimentare transportor cu bandă de 5,2 m
Puterea motorului principal [kW] 75 sau 90
Puterea motorului la bandă transportoare [kW] 1,5
()* - Dimensiune/greutate cu dispozitiv de încărcare

 

Echipament standard

  • dulap de comandã
  • dispozitiv de încãrcare
  • sistemul electronic de suprasarcinã

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore