TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE STAŢIONARE

Descrierea dispozitivului

Tocător Skorpion 350 EB este un tocător staţionar cu tambur destinat pentru deşeuri plate de cherestea, lemn rotund, diferite tipuri a deşeurilor de mobilier şi  cherestea, cu lăţimea de 350 mm.
 
Sistemul de comanda-control al tocătorului include un dulap de comandă  care realizează funcţia de pornire,  controlul la supraîncărcare,  şi oprirea unităţii de antrenare.
 
Sistemul de tăiere al dispozitivului include tambur cu 2, 3 sau opţional 4 cuţite de tăiere  şi un cuţit de sprijin. Cuţitele  sunt executate din oţel de scule rezistent la tocire, ceea ce le asigură o durată lungă. Numărul de cuţite pe tambur şi diametrul orificiilor în sită utilizată permit obţinerea aşchiilor la dimensiunile dorite. Materialul  este transportat la gura de alimentare a tocătorului cu două role dinţate de alimentare, antrenate de două motoreductoare.
 
Tocătorul este echipat cu un motor electric principal de viteză redusă. Acest motorul spre deosebire de motoarele de  mare viteză, se caracterizează printr-o funcţionare stabilă şi moment de rotire mai mare. La aceeaşi putere a motorului se atinge un transfer mai mare de energie şi prin creşterea diametrului roţii de curea pe motor principal - prelungeşte durata curelelor trapezoidale. Unitatea de antrenare a dispozitivului constituie un motor electric cu o putere de 37 kW.
 
Maşina de tocat lemn standard este echipată cu un sistem electronic de control al funcţionării, care în mod automat previne supraîncărcarea sistemului de tăiere prin oprirea temporară a sistemului de alimentare.
 
Skorpion 350 EB poate conlucra cu sistemele de transport şi  încărcare cu bandă-vibratoare. Setul  de bază al dispozitivului se compune din dulap de comanda-control şi opţional cu transportor de încărcare şi un transportor  de preluare.
 
Experienţa noastră în proiectarea maşinilor pentru sectorul de prelucrare a lemnului este punerea în aplicare a proiectelor adaptate la nevoile individuale ale clienţilor.
 
Material obţinut pot fi folosit pentru ardere directă în sobe sau ca materie primă pentru producţia de hârtie, panouri de mobilă, iar după mărunţirea suplimentară  într-o moară cu ciocane pentru producţia de brichete şi peleţi.

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 350 EB

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 1950 x 1000 x 1260 (+400)*
Greutate [kg] 1520**
Numărul de cuţite 2 cuţite de tăiere+1 de susţinere
3 cuţite de tăiere+1 de susţinere
4 cuţite de tăiere+1 de susţinere
Viteza de alimentare [m/min] până la 33
Randament de tocare [m3/h] până la 12
Lăţimea materialului tocat [mm] de la 20 până la 30
de la 15 până la 25
de la 10 până la 15
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 350 x 120
Diametrul tamburului de tăiere [mm] 420
Turaţia tamburului de tăiere 500
Mod de alimentare transportor cu bandă sau vibraţii
Puterea motorului principal [kW] 37
Puterea motoarelor de alimentare (încărcare) [kW] 2 buc. x 1,5
Puterea motorului transportorului de preluare [kW] 1,1 (1,5)
()* - Construcţie ridicată
()** - Greutatea depinde de echipamentul maşinii de tocat lemn

 

Echipament standard

  • dulap de comandă
  • sistemul electronic de suprasarcină

Echipament opţional

  • dispozitiv de încărcare
  • dispozitiv de evacuare
  • reglarea vitezei de alimentare

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore