TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE MOBILE – CU DISC

Descrierea dispozitivului

Tocătorul Skorpion 250 SDTG echipat cu rolă superioară de alimentare dinţată de mare dimensiune şi un alimentator cu lanţ, fiecare acţionate hidraulic, este destinat tocării crengilor şi trunciurilor cu diametrul de până la 250 mm.

Skorpion 250SDTG este un tocător de lemn cu disc, cu sistem pneumatic de evacuare pe disc. Tocătura este evacuată printr-un tub rotativ la 360˚ faţă de şasiu. Sistemul de tăiere constituie un disc pe care sunt montate 2 sau 3 cuţite tăietoare, ascuţite pe ambele părţi. Sistemul de acţionare este un motor diesel cu patru cilindri, răcit cu lichid produs de firma Kohler sau Hatz, cu o putere de 74,8 CP şi cu carcasă montată. Rezervorul de combustibil de 60 litri permite câteva ore de lucru în teren.

Tocătorul este echipat cu un sistem hidraulic de acţionare a rolei de alimentare superioară şi a transportorului cu lanţ (şenilă), instalat în locul rolei inferioare. Fiecare este acţionat de motoare hidraulice proprii. Acţionarea elementelor menţionate se face prin pompe hidraulice individuale. 

Datorită cerinţelor utilizatorilor, maşina de tocat lemn a primit omologare europeană, care permite înmatricularea şi accesul maşinii în traficul rutier. Construcţia maşinii de tocat lemn este fixată pe o osie cu un singur ax, echipat cu frână inerţială şi de staţionare precum şi cârlig de tractare pentru bolţ sferic sau mâner ochi de prindere. Maşina de tocat lemn sub forma unei remorci speciale permite o mutare rapidă din loc în loc.

Maşina de tocat lemn este echipată cu LED-uri moderne pentru iluminat de drum.

Echipamentul standard al Skorpion-ului 250 SDTG are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit direct la arderea în cazane, pentru producerea compostului, în scopuri decorative, precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete şi peleţi.

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 250 SDT/G

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 4500 (5160)* x 2030 x 2550
Greutate [kg] 2220
Diametrul crengii [mm] 250
Numărul de cuţite 2 sau 3 cuţite de tăiere
+ 2 de susţinere
Viteza de alimentare [m/min] până la 42
Randament de tocare [m3/h] până la 22
Lăţimea materialului tocat [mm] de la 9 până la 14
Mod de alimentare alimentator hidraulic
Diametrul discului [mm] 800
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 420 x 255
DATELE TECHNICE A MOTORULUI
Tipul motorului KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Capacitate cilindrică [cm3] 2482
1952
Puterea motorului [CP] 74,8
Tipul de răcire lichid
Tipul de combustibil diesel
Capacitatea rezervorului de combustibil [l] 60
Pornirea electrică
()* – dimensiune în timpul de lucru

 

Echipament standard

  • Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.
  • Iluminatul de drum modern cu LED-uri.
  • Roată de rezervă.
  • Sistem hidraulic propriu.
  • Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

Echipament opţional

  • Burlan de evacuare mai înalt.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore