TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE MOBILE – CU DISC

Descrierea dispozitivului

Tocător de lemn SKORPION 250 L este o maşină universală destinată pentru firme comunitare de utilităţi publice şi rutiere, care permite o utilizare foarte comodă a maşinii în zonele urbane şi pe marginea drumurilor. Datorită soluţiilor de construcţie utilizate la tocătorul de lemn, acestea se va dovedii în industria forestieră, unde corpul rotativ ale maşinii va facilita încărcarea crengilor la gura de alimentare al tocătorului. Diametrul maxim a crengilor tocate este de 20 cm, gura de alimentare a tocătorul cu dimensiuni de 420 mm (lăţime) şi 255 mm (înălţime) face că, Scorpionul 250 L să fie eficace pentru mărunţirea trunchiurilor de copaci precum şi a crengilor răsfirate.

Sistemul de acţionare la Skorpion 250 L îl constituie motorul diesel cu trei cilindri Lombardini (40,1 CP) răcit cu lichid. Motorul standard a tocătorului este prevăzut cu o mască „silent”. Mască această se caracterizează prin scăderea niveluri de zgomot şi vibraţii ale motorului, astfel încât dispozitivul poate lucra în zonele construite. Pentru a menţine câteva ore de funcţionare continuă, tocătorul este echipat cu un rezervor de combustibil de 40 litri. Tocătorul de asemenea este echipat cu un ambreiaj cu fricţiune decuplabilă, care are ca scop decuplerea motorul de la discul de tăiere pentru pornire lină a motorului.

La tocător Skorpion 250 L, sistemul de tăiere constă dintr-un disc cu două cuţite de tăiere, care conlucrează cu două cuţite de susţinere. Durata de viaţă a cuţitelor de tăiere a fost optimalizată prin ascuţire în ambele părţi  ceea ce permite rotirea lor cu 180 de grade, şi ca rezultat dublează durată de utilizare a acestora. Toate cuţitele sunt realizate din oţeluri de unelte special concepute, şi supuse unui tratament termic profesional. În plus, discul tocătorului îndeplineşte rolul de ventilator şi scoate materialul obţinut prin tocare prin-un tub de evacuare cu posibilitatea de orientate în orice direcţie cu rază completă de 360o

Tocător Skorpion 250 L este echipat cu un dispozitiv de rotire, care permite rotirea corpului maşinii până la 270 de grade şi orientarea gurii de încărcare spre locul de depozitare a lemnului pentru mărunţire.

Sistemul de alimentare cu material este format din două role de tragere acţionate de motoare hidraulice separate din pompa hidraulică montată pe tocător.

Siguranţa operatorului tocătorului, este asigurată printr-un întrerupător de siguranţă cu cablu, care prin tragerea cablului în orice direcţie determină oprirea sistemului hidraulic de alimentare. Deblocarea sistemului are loc prin apăsarea butonului „Reset“, apoi pentru a reveni la ciclul de flucru (trăgere a materialului) prin apăsarea butonului „Forward“ („Înainte"). Oprirea sistemului de alimentare, are loc prin apăsarea butonului „STOP DE URGENŢĂ“.

Tocătorul în standard este echipat cu unul dintre cele mai moderne sistemele electronice No-stres disponibile pe piaţa europeană, care în mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare, prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Editarea software-ului a sistemului de protecţie la suprasarcină No-stress cu uşurinţă permite modificarea setării de funcţionare a maşinii şi adaptarea la cerinţe individuale. Programul "lemn gros", " lemn subţire" permite schimbarea rapidă a modului de funcţionare a tocătorului şi adaptare la materialul mărunţit în prezent precum şi funcţionarea mai eficientă a tocătorului. Acest sistem are încorporat contor de înregistrare a orelor de lucru.

Tocătorul de lemn Skorpion 250 L are omologare europeană, care permite înmatricularea şi accesul maşinii în traficul rutier. Tocătorul este echipat cu frână inerţială şi de staţionare, cu LED-uri de iluminat pe drum, dispozitiv inerţial  (bara de tractare) cu înălţimea reglabilă a cârligului avem de asemenea la alegere cârlig de remorcare sferic sau tip ochi DIN.

Material obţinut prin mărunţire poate fi folosit pentru ardere directă în sobe, pentru producerea compostului, în scopuri decorative şi după mărunţirea suplimentară într-o moară cu ciocane pentru producţia de brichete şi peleţi.

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 250 L

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 4620 x 2150 x 2530
Greutate [kg] 1770
Diametrul crengii [mm] 200
Numărul de cuţite 2 cuţite de tăiere + 2 de susţinere
Viteza de alimentare [m/min] până la 42
Randament de tocare [m3/h] până la 16
Lăţimea materialului tocat [mm] de la 9 până la 14
Mod de alimentare alimentator hidraulic
Diametrul discului [mm] 800
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 420 x 255
DATELE TECHNICE A MOTORULUI
Tipul motorului LOMBARDINI 1603
Capacitate cilindrică [cm3] 1649
Puterea motorului [CP] 40,1
Tipul de răcire lichid
Tipul de combustibil diesel
Capacitatea rezervorului de combustibil [l] 40
Pornirea electrică

 

Echipament standard

  • Burlan de evacuare cu dispozitiv de rotire melcat 360°, deflector.
  • Iluminatul de drum modern cu LED-uri.
  • Roată de rezervă.
  • Sistem hidraulic propriu.
  • Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

 

Echipament opţional

  • Burlan de evacuare mai înalt.

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore