TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE CU TRACTOR - CU TAMBUR

Descrierea dispozitivului

SKORPION 350 RBP este maşina profesională de tocat lemn cu tambur, proiectată pentru funcţionare în paralel cu remorca forestieră, care funcţionează în paralel cu un tractor agricol cu putere minimă de 100 CP (540 rot/min). Datorită capacităţilor de prelucrare mari (diametru maxim a deşeurilor de lemn tocate este de 25 cm) este eficace la mărunţirea de trunchiuri de copaci şi crengi răsfirate. Spaţiul gurii de încărcare a lemnului mare, cu dimensiuni de 375 x 340 mm.

Această maşină de tocat lemn este oferită în special companiilor care operează în sectorul forestier. Construcţia maşinii de tocat lemn este fixată pe suport care permite fixarea maşinii direct pe remorca forestieră. În scopul montării sau demontării maşinii de tocat lemn pe remorca forestieră acesta a fost echipată cu picioare înşurubate cu înălţime reglabilă (aceasta permite întrarea remorcii forestiere sub maşina de tocat lemn). Soluţie această permite utilizarea remorcilor ca şasiu pentru tractarea maşinii de tocat lemn iar macaraua instalată pe remorcă îmbunătăţeşte funcţionarea maşinii.

La maşina de tocat lemn s-a aplicat sistemul de tragere a lemnului alcătuit dintr-o rolă dinţată de tragere şi presare a lemnului cu diametru de 380 mm încorporată în culisă şi o masă de încărcare cu alimentator cu şenilă dinţată, cu lungime de 750 mm, care este precedată cu clapetă pliată de încărcare hidraulic, cu alimentator pe şenilă cu lungime de 630 mm. Lucrul cu maşina de tocat lemn cu şenilă asigură atingerea unei eficienţei ridicate.

Maşina de tocat lemn standard are o reglare lină a vitezei de alimentare cu material pentru mărunţire în interval de la 5 până la 35 mm. Datorită acestei soluţii  poate se fi obţinut material de dimensiuni mici care supuse prelucrării ulterioare la mori cu ciocănele pot fi folosite pentru producţie de brichete sau peleţi.

Utilizarea un sistem de 2 cuţite de tăiere aşezate sectorial pe tambur (o rotaţie a tamburului pentru o tăiere completă) oferă o înaltă performanţă  a maşinii de tocat lemn la o putere relativ scăzută a tractorului. Asigurarea materialului tocat uniform este posibilă de realizat prin utilizarea sitei montate sub  tamburul de tăiere. Materialul lemnos tocat de sub sită, cu transportor melcat este transportat de ventilatorul de evacuare şi cu ajutorul lui este evacuat prin burlan de evacuare.

În maşina de tocat lemn a fost utilizat un burlan de evacuare pliat hidraulic cu comandă automată a dispozitivului de rotire cu 240° realizată cu distribuitor hidraulic sau Joystick).

Echipamentul standard al Scorpion-ului 350 RBP are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa  În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul tocat obţinut din deşeuri de lemn pot fi folosit ca material energetic pentru ardere, ca materie primă pentru producţia plăcilor de mobilier sau pentru o prelucrare ulterioară la mori cu ciocanele. Achiziţionare maşinii de tocat lemn Skorpion 350 RBP este o soluţie optimă pentru companii şi întreprinderi în curs de dezvoltare de afaceri în direcţia modernă şi ecologică.

 

Datele technice

MODEL

SKORPION 350 RBP

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] 2070 x 2220 (3160)* x 2590 (3710)*
Greutate [kg] 2220**
Diametrul crengii [mm] trunchi până la 250
Numărul de cuţite [buc.] 2 cuţite de tăiere + 1 de sprijin
Viteza de alimentare [m/min] până la 21
Randament de tocare [m3/h] până la 16
Lăţimea materialului tocat [mm] până la 28 mm depinde de material
Mod de alimentare masa de încărcare împreună cu şenilă dinţată de încărcare
Diametrul tamburului [mm] 520
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 375 x 340
Lungimea şenilei [mm] masa 750, clapetă 630
Sită [mm] 30x30 sau 50x50
Tipul de transmisie de la priză de forţă al tractorului
Puterea minimă a tractorului [CP] 100
()* - dimensiunile după extindere în timpul de lucru, (numai maşina de tocat lemn, dimensiunile fără picioare.)
()** - greutatea maşinii de tocat lemn

 

Echipament standard:

  • Masă de încărcare pliată hidraulic(clapetă) cu şenilă de încărcare.
  • Burlan de evacuare pliat hidraulic cu comandă automată a dispozitivului de rotire cu 240° şi deflector.
  • Priză de putere.
  • Sistem hidraulic propriu.
  • Comandă cu distribuitor hidraulic/Joystick.
  • Sistem protecţie de suprasarcină No-stress cu contor ore de lucru.

 

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore