TEKNAMOTOR, Agrotechnika, sekačka, sekačky, štěpkovač, štěpkovače, drtič, drtiče, sekačky dřeva, sekačka větví, fréza na pařezy, frezování pařezů, trávní sekačka, trávní sekačky, drtič větí, sekačky větví, odpady, odpad, zahradní stroj, zahradní stroje
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

VEZI TOATE DISPOZITIVELE

OFERTĂ: TOACĂTOARE STAŢIONARE

Descrierea dispozitivului

Maşina de tocat Skorpion 500 EBZ este o maşină staţionară cu tambur, destinată tocării deşeurilor scurte de lemn cu suprafaţă plată. Pâlnie de rezervă pentru încercare cu dimensiuni de 500mm lăţime şi înălţime 200 mm permite alimentarea verticală cu materiale de diferite dimensiuni şi forme precum deşeurile mărunte din fabricile de cherestea şi mobilă. Echipamentul de comandă a maşinii de tocat lemn constituie un dulap de comandă, care realizează funcţia de conectare, a controlului lucrului, a controlului la suprasarcinii şi deconectarea acţionării.

Sistemul de tocare constă din tamburul care este echipat cu două cuţite de tăiere. Regularitatea şi dimensiunile  materialului obţinut prin tocare este determinat de diametrul orificiilor sitei care este montată la maşină.

Sistemul de acţionare este asigurat de un motor electric, cu o puterea de 45 kW. Maşina de tocat lemn Skorpion 500 EBZ este echipată cu un sistem electronic care opreşte în mod automat la suprasarcină sistemul de acţionare, prin oprirea temporară a sistemului de alimentare.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit pentru ardere directă în cazane, ca materie primă pentru producţia hârtiei, a plăcilor de mobilă precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete si peleţi.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit pentru ardere directă în cazane, că materie primă pentru producţie hârtiei, plăcilor de mobilă precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete si peleţi.

Datele technice

MODEL

SKORPION 500 EBZ

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) [mm] (5500)*1450 x 950 x 1670
Greutate [kg] 1200 (1500)*
Numărul de cuţite 2 sau 3 cuţite de tăiere+1 de susţinere
Viteza de alimentare [m/min] până la 33,5
Randament de tocare [m3/h] până la 8
Lăţimea materialului tocat [mm] de la 10 până la 25
Dimensiuni ale gurii de alimentare (lăţimea x înălţimea) [mm] 500 x 200
Diametrul tamburului de tăiere [mm] 450
Turaţia tamburului de tăiere 930
Mod de alimentare transportor cu bandă de 4 m
Puterea motorului principal [kW] 45
Puterea motorului la bandă transportoare [kW] 1,1 (1,5)
()* - Dimensiune cu dispozitiv de încărcare

Echipament standard

  • dulap de comandã
  • dispozitiv de încãrcare
  • sistemul electronic de suprasarcinã

PUNE ÎNTREBARE

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
Hore